Antwerp Expo

Wanneer u met uw bedrijf meer internationale bekendheid wil krijgen, is een goede optie om op een internationale beurs te staan. Hier komen vaak veel bezoekers op af en het is dus erg gunstig voor de naamsbekendheid. Daarnaast hebben deze bezoekers gelijk de mogelijkheid om vragen te stellen. Om al deze vragen te beantwoorden heeft u natuurlijk meer personeel nodig.

Hier komen de hostessen van HostessModels kijken. Zij hebben veel ervaring en zijn erg professioneel. Daarnaast hebben veel van onze hostessen een ruime talenkennis en kunnen zij dus ook internationaal goed de bezoekers te woord staan. Daarnaast zijn onze hostessen bekend in de Antwerp Expo waardoor ze nog beter hun job kunnen doen. De hostessen van HostessModels kunnen fungeren als het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt voor de bezoekers en kunnen zij met een korte training de benodigde informatie opdoen om de bezoekers te voorzien van de goede informatie.

Hostessen boeken

Heeft u interesse om een of meerdere van de hostessen van HostessModels te boeken voor in de Antwerp Expo. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij een samenwerking aan kunnen gaan en tot een goed resultaat kunnen komen.

Hostess worden?

Ben jij een hostess of zou jij graag een hostess willen worden? Woon jij in de buurt van Antwerpen en zou jij graag een afwisselende baan willen hebben waarbij jij goed met mensen zou kunnen praten? Schrijf je dan in bij HostessModels en misschien wordt jij wel een deel van het HostessModels team.