Event hospitality

Wanneer u als bedrijf een evenement zoals een congres of beurs organiseert, is het belangrijk dat u een goede indruk bij uw gasten achterlaat. Hier kan een hospitalitybureau als Hostess Models bij van pas komen. Hostess Models is gespecialiseerd in event hospitality. Wij verzorgen uw evenement van A tot Z, zodat u zelf alle tijd heeft voor de klanten en bezoekers. Op die manier kan er een onvergetelijke ervaring worden gecreëerd, waardoor bezoekers zich uw bedrijf op een positieve manier zullen herinneren. Dit onderdeel van zakelijke dienstverlening is voor veel bedrijven erg belangrijk, omdat het bepalend kan zijn voor het imago.

Zakelijke hospitality voor bedrijven

Een hospitalitybureau kan u helpen met het tot in de puntjes organiseren van een evenement. Het begint met het kiezen van geschikte hostessen. Zij zijn tijdens het event het visitekaartje van uw bedrijf. Bij Hostess Models heeft u de keuze uit verschillende soorten hostessen. Er zijn bijvoorbeeld hostessen die speciaal zijn opgeleid voor een beurzen of congressen. Ze staan erom bekend dat ze beschikken over productkennis en op een evenement weten waar ze het over hebben. Deze hostessen zijn gespecialiseerd in corporate entertaining. Ze zorgen voor een vriendelijke behandeling van bezoekers en klanten en zijn representatief voor het bedrijf.

Event hospitality zorgt voor leadgeneratie

Wanneer uw evenement perfect is verlopen, wilt u natuurlijk ook dat daar iets uit voortvloeit. Dit kunnen bijvoorbeeld klantencontacten zijn of concrete verkopen. Voor webshops kan zakelijke hospitality erg voordelig zijn. Mensen zien dan ook een gezicht achter de website en hebben de volgende keer dat ze iets bestellen het gevoel dat ze met een persoon te maken hebben. Dit zorgt voor extra leadgeneratie: u komt met je (potentiële) klanten in contact en u kunt netwerken.

Wilt u dit ook? Neem dan nu contact op met Hostessmodels.nl en wij regelen hostessen!