Inschrijven als Host(ess)

Hosts en Hostesses bij HostessModels

Wil jij graag bij ons komen werken als host of hostess? Heb je minimaal HBO niveau of heb je al ruime ervaring opgedaan als host of hostess? Wil jij graag werken voor uiteenlopende opdrachtgevers op verschillende beurzen en andere locaties door heel Nederland en wil je een goed uurtarief verdienen? Ben je representatief en heb je specifieke skills, bijv. ben je twee- of meertalig of heb je ervaring als model en staat gastvrijheid je op het lijf geschreven? Ben jij bereid om soms lange dagen te maken en wanneer het nodig is een uurtje extra te werken, schrijf je dan in bij HostessModels.

Uiteraard verwachten wij vakkundigheid wanneer je werkt voor HostessModels. Je weet wat gastvrijheid inhoudt. Je bent op de hoogte van de algemene omgangsvormen, etiquette en gedragscodes. Je kunt snel anticiperen op bepaalde onverwachte situaties. Je weet wat de do's en don'ts zijn tijdens een opdracht. We verwachten dus 200% professionaliteit en vakkundigheid van je!

Wat kun je van HostessModels verwachten?

Uiteraard verwachten we veel van jou, maar daar zetten wij ook wat tegenover. Je verdient een goed uurtarief en we geven je de kans om door te groeien. We onderhouden veel persoonlijk contact met je, zodat wij op de hoogte blijven van je mogelijkheden. We organiseren ook regelmatig Hospitality trainingen. Jij bent het visitekaartje voor onze opdrachtgevers, maar uiteraard ook van HostessModels.