International Convention Center Gent

Het International Convention Center ligt midden in het grote Citadelpark in Gent. Dit zorgt voor prachtig uitzicht en een mooie natuur midden in Gent. Naast het mooie uitzicht is het een perfecte locatie om je bedrijf te promoten op een beurs. Een beursdeelname heeft een positief effect op bijvoorbeeld de naamsbekendheid. Staat u met uw bedrijf in het International Convention Center in Gent? Dan bent u waarschijnlijk naar hostessen die u hierbij kunnen assisteren.

HostessModels heeft een ruime database aan hostessen met veel ervaring en een professionele houding. Daarnaast hebben wij hostessen in ons bestand die meerdere talen vlekkeloos kunnen spreken. Het is bij ons altijd mogelijk om van tevoren aan te geven welke wensen u heeft als het gaat om hostessen. Dan kunnen wij bij HostessModels hier zo veel mogelijk rekening mee houden zodat u de hostessen krijgt die aan uw wensen voldoen en goed passen bij uw job.

Heeft u interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij kunnen beginnen met selecteren!

Hostess worden?

Heb jij altijd al de droom gehad om een hostess te worden? Zie jij het wel zitten om een afwisselende baan te hebben waarbij u veel verschillende soorten mensen leert kennen? En woon jij in of in de buurt van Gent? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je zo snel mogelijk aan en misschien sta jij dan binnenkort wel op een van de beurzen gehouden in het International Convention Center in Gent.

Ben jij niet woonachtig in of rondom Gent? Maar zou jij wel graag hostess willen worden? Geen probleem! Wij staan namelijk op beurzen in het binnen- en buitenland. Er is dus altijd wel een beursgebouw bij jou in de buurt. Dus meld je zo snel mogelijk aan bij HostessModels.