Jaarbeurs Utrecht

Beurzen is de perfecte manier waarop een bedrijf zijn of haar producten kenbaar kan maken aan de doelgroep. Door aanwezig te zijn op een beurs krijgt het bedrijf een toegankelijk aanspreekpunt voor de bezoekers. Bij dit aanspreekpunt moeten vakkundige mensen staan die de bezoekers goed kunnen helpen. HostessModels heeft hier de perfecte hostessen voor! Zij zijn professioneel, vakkundig en zijn erg pro-actief. Een van de meest bekende beurslocaties is de Jaarbeurs in het centrum van Utrecht. Onze hostessen hebben een grote bekendheid in de Jaarbeurs en laten zich niet afschrikken door de grootte van het gebouw. Wij hebben vele klanten gehad die positieve feedback hebben gegeven over de hostessen van HostessModels. Een goede reden dus om te kiezen voor onze hostessen! Neem contact met ons op zodat wij een vrijblijvende offerte naar u kunnen sturen.

Werken op de Jaarbeurs?

HostessModels heeft op meerdere locaties in Nederland haar hostessen op verschillende beurzen staan. Woon jij rondom of in Utrecht en sta jij graag als hostess op een beurs? Meld je dan aan bij HostessModels zodat jij kan beginnen aan deze afwisselende baan. De jaarbeurs in Utrecht is een van de grootste beursgebouwen van Nederland. Dit zorgt er dan ook voor dat er veel beurzen worden gehouden en dat jij aanwezig kan zijn als hostess op deze beurzen. 

Werken op andere beurzen?

HostessModels werkt in heel Nederland en heeft dus veel werk beschikbaar. Er is altijd wel een beurslocatie bij jou in de buurt. Heb je interesse? Schrijf je dan in bij HostessModels zodat jij misschien wel je carrière kan starten als een hostess.