Liège Xpo

Liege Xpo is een beurs/evenementengebouw gelegen in Liège. Doordat het relatief dicht bij Maastricht is gelegen, is dit de perfecte locatie om zowel de Nederlandse als de Belgische markt goed te bereiken. Dit is dus ook de perfecte locatie om op te staan wanneer je graag als bedrijf op een beurs te vinden wil zijn. Een beursdeelname heeft vaak grote voordelen, het bedrijf komt onder andere onder de aandacht van de beursbezoekers. Dit moet wel allemaal in goede banen worden geleid.

Hier komen de hostessen van HostessModels bij kijken. Deze zijn getraind in het begeleiden en informeren van bezoekers op beurzen en andere evenementen. Zij zijn erg professioneel en behulpzaam. Ze hebben plezier in hun baan en dat is zeker te zien in de werkzaamheden die zij doen.

Hostess boeken voor de Liège Xpo

Heeft u interesse in een van de hostessen van HostessModels? Onze hostessen zijn beschikbaar in meerdere beursgebouwen zoals de Liège Xpo. Wij hebben namelijk hostessen beschikbaar binnen heel Nederland en ook nog in het buitenland. Dus ookal staat u niet in de Liège Xpo, toch hebben wij hostessen beschikbaar voor u! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor wanneer u een vrijblijvende offerte wilt.

Hostess worden?

Woon jij in de buurt van een beursgebouw en lijkt het jou leuk om met mensen samen te werken? Ben jij proactief en zorg jij er altijd voor dat jij anderen goed kan helpen? Dan ben jij misschien wel die persoon waar wij naar op zoek zijn. Meld je snel aan om de hotsessenwereld te ontdekken!