MECC Maastricht

Bent u samen met uw bedrijf in de nabije toekomst aanwezig op een beurs in MECC Maastricht? HostessModels heeft een ruim aanbod aan hosts en hostessen die uw bedrijf hier kunnen vertegenwoordigen. Onze hostessen zijn erg ervaren en kunnen uw bezoekers voorzien van de informatie waar zij naar opzoek zijn. Daarnaast blijven onze hostessen altijd professioneel en zorgen zij voor de juiste promotie voor uw bedrijf. Onze hostessen zijn erg bekend in het MECC Maastricht aangezien zij hier regelmatig staan op verschillende beurzen.

Hostessen boeken voor in het MECC Maastricht?

Heeft u interesse in één of meerdere van onze hostessen voor uw stand in MECC Maastricht? Dan kan u nu kosteloos contact opnemen zodat wij uw aanvraag in behandeling kunnen nemen.

Hostess worden in MECC Maastricht

Ben jij of zou jij graag een hostess willen worden? Woon jij in de omgeving van Maastricht en heb jij zin in een veelzijdige baan die veel afwisseling biedt? Houd jij er daarnaast van om een aanspreekpunt te zijn en mensen te helpen met de vragen waar zij mee zitten? Dan ben jij de perfecte kandidaat om bijvoorbeeld op de Tefaf in MECC Maastricht te staan. Door de verschillende beurzen die worden gehouden en de verschillende bedrijven die op deze beurzen te vinden zijn ben jij gegarandeerd van een afwisselende baan. Heb jij interesse? Schrijf je dan zo snel mogelijk in en wie weet wordt jij een hostess bij HostessModels!

Woon jij niet in de buurt van Maastricht? Geen zorgen want wij werken op verschillende locaties in Nederland waardoor er altijd wel een locatie bij jou in de buurt zit!