Modeshow op maat

Ons hostess bureau verzorgt ook modeshow op maat in store en outdoor. Wilt u graag een modeshow tijdens de opening van uw winkel, promotie van uw nieuwe kleding collectie of jubileum van uw winkel? Wij verzorgen modeshow op maat voor u helemaal tot de puntjes! Wij nemen alle werk van u uit handen door alle werk op ons te nemen. Het enigste wat u dan hoeft te doen is te ontspannen en van de modeshow te genieten samen met uw gasten.

Modeshow inclusief diverse aspecten

Onze modeshows op maat zijn inclusief modellen, licht en geluid, podium, ,decoraties en showstyling. Tevens zorgen wij voor een presentator en acts on stage voor winkeliers en evenement organisatie. Deze zal uw gasten en bezoekers tijdens de modeshow entertainen en het zo leuk mogelijk voor hun proberen maken. Voor onze modellen zullen er ook visagisten en kappersteam aanwezig zijn, zodat catwalk modellen tot de puntjes netjes worden opgemaakt en verzorgd.  Om een leuke vibe eraan toe te voegen, nodigen wij ook een echt DJ uit! Dit wordt een leuk feestje dus! Tevens maken wij tijdens zo' n modeshow op maat een draaiboek zodat de uitvoering van het project soepel en helemaal naar uw wens verloopt. Een draaiboek is natuurlijk onmisbaar tijdens zulke evenementen, zowel bij de voorbereiding als tijdens het evenement zelf.

Vrijblijvend afspraak maken

Bij modeshows op maat is alles mogelijk en zoals u het wilt. U kunt via onze contactpagina contact met ons opnemen of een persoonlijke intake aanvragen. Tijdens deze bespreking nemen wij alle mogelijkheden voor een modeshow op maat door.