Beurs registratie hostesses

Beurs registratie hostesses zijn een belangrijke aanvulling voor evenementen of beurzen. Deze hostesses zijn servicegericht, hebben goede looks en beschikken over zeer goede communicatieve vaardigheden. Ze proberen uw bezoekers op hun gemak te stellen en al hun vragen te beantwoorden.

Werkzaamheden van beurs registratie hostess

De werkzaamheden van beurs registratie hostesses zijn zeer variërend. Ze kunnen u helpen met het registreren van de hoeveelheid bezoekers die u tijdens een evenement of een beurs heeft ontvangen. Verder kunnen ze de ticketverkoop verzorgen. Ze kunnen u helpen met het printen van toegangsbewijzen en naamkaartjes. Onze beurs registratie hostesses helpen u ook graag met het inchecken van uw bezoekers en klaarleggen en uitdelen van de naambadges. Door middel van u bezoekers te registreren en badges uit te delen kunt u bijhouden hoeveel bezoekers er langs zijn gekomen. Tevens kunt u hiermee meten hoe lang ze zijn gebleven. Op deze manier zorgen onze beurs registratie hostesses voor de snelle en professionele verloop van de beursgistratie. U bezoekers hoeven dan niet lang te wachten.

Bent u op zoek naar beurspersoneel?

Wilt u graag een beurs registratie hostess inhuren voor de ondersteuning en versterking voor uw evenement? Hostess Models heeft voor u ervaren en gemotiveerde beurspersoneel in aanbod. Onze hostessen zijn allemaal getalenteerde medewerkers en zijn een mooie aankleding voor uw stand. Neem vrijblijvend met ons contact op voor meer informatie of mogelijkheden. Wij staan onder andere in de volgende beursgebouwen:

MMEC Maastricht Autosalon Rotterdam
Beursgebouw Eindhoven Circuit Park Zandvoort
Jaarbeus Utrecht TT Circuit Assen
RAI Amsterdam Gorinchem
Taets WFC Amsterdam
Ahoy Rotterdam Messe Düsseldorf
IJsselhallen Zwolle Aachen Congress
Americahal Apeldoorn ATC Shopping Center Eupen
WTC Expo Leeuwarden Antwerp Expo
World Forum Den Haag Brussel Expo
De Brabanthallen Spa Francorchamps
Zeelandhallen Brabanthal Leuven
Ziggo Dome Amsterdam Flanders Expo Gent
Expo Houten International Convention Center Gent
Autotron Rosmalen Kortrijk Xpo
De Broodfabriek Liège Xpo

Staat uw beursgebouw hier niet tussen? Geen zorgen, wij leveren hostessen voor nog veel meer andere beurzen. Neem contact met ons op of uw beursgebouw hier ook tussen zit!

Wil je graag het werk van beurspersoneel verrichten? Of wil je graag een beurs registratie hostess worden? Meld je dan snel aan via onze contactpagina of bekijk onze hostess opleiding mogelijkheden.