Beurs hostesses

Beurs hostesses zijn aantrekkelijke service gerichte modellen . Deze beurs modellen zijn inzetbaar bij diverse soorten evenementen, beurzen of events en worden ingehuurd door een bedrijf of een merk. Beurs hostesses zorgen voor extra aandacht, meer reclame, naamsbekendheid of merkbekendheid voor het aangeboden product. Onze beurshostesses kunnen werken op locaties in heel Nederland.

Beurs hostesses zorgen voor meer leads voor uw bedrijf

Beurs hostesses, ook wel beurs dames genoemd, zijn goed opgeleide modellen met veel product- en technische kennis. Ze weten waar ze het over hebben. Ze weten in grote lijnen wat het bedrijf kan, wil en doet. Ze beschikken over goede verkoop- en commerciële vaardigheden. Ze spreken alle voorbijgangers op een spontane manier aan, beantwoorden al hun vragen en brengen hun wensen en behoeftes in kaart. Beurs modellen durven op iedereen af te stappen, een praatje met hun te doen en spreken iedereen continu aan en. Beurs modellen stellen de bezoekers diverse soorten vragen, verzamelen hun gegevens en laten ze kennis maken met uw product. Wanneer u het nodig vindt, kunnen onze beurs modellen ook een kleine demonstratie van uw product aan de potentiële klanten te geven of de relatiegeschenkjes uit te delen. Kortom beurs modellen zorgen voor uw bedrijf voor meer leads en dit leidt weer voor meer omzet voor uw!

Naamsbekendheid voor uw organisatie

Er kan voor nog meer naamsbekendheid en merkbekendheid  worden gezorgd, wanneer beurs modellen de kleding of logo van uw bedrijf dragen. Beurs hostesses weten hoe ze zich moeten presteren. Hierdoor zal uw product of bedrijf nog beter opvallen. Wilt u graag een beurs hostesss  inhuren voor uw beursstand? Vraag ons gerust naar een vrijblijvend offerte.

Wij leveren onder andere hostessen voor de volgende beurzen:

50PlusBeurs Masters of LXRY
AutoRAI Margriet Winterfair
B2B dagen Miljonair Fair
Benelux Golf Fair Najaarsbeurs
Careerevent Negenmaandenbeurs
Hiswa Vakantiebeurs
Horecava Visma
Huishoudbeurs Wegwijs
Libelle Zomerweek VT wonen & design beurs
Love & Marriage beurs  

Staat uw beurs of evenement er niet tussen? Geen zorgen, wij leveren hosts en hostessen voor alle mogelijke beurzen en evenementen. Neem hiervoor contact op via onze contactpagina.