Image models

Een image model is een model die op exclusieve en luxueuze plaatsen werkt. Voorbeelden van deze locaties zijn luxueuze hotels of beroemde clubs. Een andere benaming van een image model is een VIP model of VIP hostess genoemd. Een image model zorgt ervoor dat het plaatje van een locatie mooier wordt. Een image model is dus absoluut geen sugargirl. Een image model moet absoluut beschikken over een klantvriendelijke en professionele houding.

Op zoek naar een image model?

Uit eerdere situaties is gebleken dat de bezoekers zich aanpassen aan het gedrag en de uitstraling van de image models. Dit zorgt ervoor dat de locatie de uitstalling krijgt die bedoeld is door de organisatie. HostessModels.nl heeft een grote database aan VIP hostesses. Uit deze database kan u het bijpassende model vinden voor de locatie en de bezoekers. U kan zonder enige kosten vragen naar onze VIP hostesses of een offerte aanvragen.

Image model worden?

Als image model werk jij op de mooiste en de meest exclusieve plekken. HostessModels.nl maakt hierbij gebruik van een strenge overeenkomst waarbij enige vorm van lichamelijk contact, overmatig drankgebruik, alsook het gebruik van verdovende of illigale substanties uitgesloten worden.

Houd jij van een uitdaging en ben jij niet bang om iets nieuws te proberen? Ben je daarnaast ook iemand die van aanpakken houdt en kun je goed met mensen om gaan? Heb jij een representatieve uitstraling en daarnaast ook een mooi geproportioneerd lichaam? Misschien ben jij dan het ideale image model voor HostessModels.nl en ga jij binnenkort al aan de slag op de meest luxueuze bestemmingen over de hele wereld.

Meldt je nu aan om in onze database te worden opgenomen!