Promotie modellen

Promotie modellen, ook wel promo girls genoemd, zijn spontane enthousiaste modellen en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Ze promoten bijvoorbeeld een event, feest of een nieuwe productlijn. Promotie modellen worden niet alleen op uiterlijk beoordeeld maar zijn dus ook erg communicatief. Tevens beschikken ze over een goede overtuigingskracht om een merk, product of event onder aandacht te  brengen.

Diverse promotie modellenwerk

Wilt u graag iets promoten met persoonlijke aandacht voor de consument, dan is de beste manier om dit te doen door een promotie model in te huren! Promotie modellen verplaatsen zich in de behoeftes van de klant en zorgen voor de naamsbekendheid. Promotie werk kan worden gedaan door bijvoorbeeld flyeren, persoonlijk consumenten op straat benaderen of samples uitdelen. Promotie modellen kunnen zelfs met de bezoekers op de foto gaan. Denk hierbij aan de gespierde modellen van Abercrombie & Fitch waar alle dames graag mee op de foto willen.

Het voordeel van promotie modellen

Een promotie model zou voor u bijvoorbeeld kunnen flyeren in een winkelcentrum of op straat. Omdat ze over een communicatieve babbel beschikken, kunnen ze een goede reclame maken voor het product, ze maken het aantrekkelijk voor de consument.  U kunt zelfs meerdere promotie  modellen tegelijkertijd inhuren zodat ze een grote promotiecampagne in uw stad kunnen uitvoeren. Op deze manier kunt uw event, feest of een nieuw product het beste onder de aandacht brengen. Bij Hostessmodels hebben wij een professionele team van promotie modellen,  die zich op iedere concept of doelgroep aan kunnen passen.  Deze team stellen wij graag met u samen zodat  uw feest, event of product volledig onder de aandacht komt te staan en zo goed mogelijk wordt gepromoot. 

Ben je communicatief en graag geïnteresseerd in het promotie modellenwerk? Wil je graag een promotie model worden? Je kunt je gemakkelijk via ons contactformulier aanmelden.