Mystery shoppers

Wat doet een mystery guest van Hostess Models voor u?

Wanneer u de dienst mystery shopping van Hostess Models inschakelt, wordt een van onze hostessen naar uw winkel of evenement gestuurd om de service van uw bedrijf en personeel te beoordelen. Een mystery shopper kan ook telefonisch contact zoeken met uw bedrijf. Specifieke ervaringen worden genoteerd, zowel over het product als de dienst. Deze ervaringen kunt u later inzien. U kunt zelf ook specifieke aandachtspunten of vragen doorgeven, hier zal de host of hostess dan extra goed op letten. De bevindingen worden uiteindelijk gebundeld in een professioneel rapport dat u toekomt.

Waarom een mystery shopper?

U wilt de dienstverlening van uw bedrijf controleren of verbeteren en met name de dienstverlening wanneer u niet aanwezig bent. Hiervoor heeft u onafhankelijke beoordelingen nodig, maar ook beoordelingen door mensen met een oog voor detail. De hosts en hostessen van Hostess Models zijn zelf getraind op o.a. de gebieden klantvriendelijkheid, detail en promotie. Zij weten waar het personeel op beoordeeld wordt door klanten omdat zij zelf ook op deze manier beoordeeld worden.

Een mystery guest van Hostess Models voldoet tevens aan de volgende eisen:

  • HBO werk-/denkniveau;
  • kan binnen een deadline werken;
  • is betrouwbaar, kan zelfstandig werken en doet scherpe waarnemingen.

Host / hostess als mystery shopper inhuren

Wilt u de dienstverlening van uw bedrijf en personeel verbeteren? Bent u nieuwsgierig naar welke aandachtspunten aan het licht komen als een onafhankelijk persoon uw diensten of producten beoordeelt? Wacht dan niet langer en schakel de diensten van Hostess Models in. U heeft tevens de mogelijk om zelf uw host of hostess uit te kiezen!

Neem direct contact op met Hostess Models:
Telefoonnummer: +31 (0) 84 874 0349
E-mailadres: info@hostessmodels.nl

Wij gaan graag voor u mystery shoppen!