Congres hostesses

Congres hostesses zijn representatieve, ervaren en service gerichte medewerkers. Ze kunnen worden ingezet voor congressen, symposia of seminars. Onze congres hostessen pakken uw zakelijke evenementen op een creatieve manier aan en kunnen u ondersteuning bieden bij congresbegeleiding.

Werkzaamheden congresbegeleiding

Congres hostesses kunnen uw bezoekers gedreven en vol met passie te woord staan en met een glimlach verwelkomen. Ze kunnen u helpen bij de gastenontvangst en registratie. Onze hostessen dragen zorg voor professioneel congresspersoneel. Ze kunnen ervoor zorgen dat mensen efficiënt en snel naar huk plek worden begeleid. Ze kunnen hapjes, drankjes, koffie en thee aanbieden. Tevens kunnen ze bezoekers informeren en hun vragen beantwoorden.  Ons congresspersoneel kunt u ook tijdens de presentaties bijwonen  en u hierbij helpen. Congres hostessen van Hostess Models zijn allemaal ervaren, gastvrij en gemotiveerd.

Op zoek naar congres hostesses?

Bent u op zoek naar congres hostesses die volledig bij uw wensen en eisen aansluiten? Wij helpen u graag met het selecteren van de juiste keuze. Onze congres hostesses helpen u graag met het logistieke gedeelte en het algehele verloop van uw congres. Het inzetten van profesionele congressbegeleiding levert namelijk service en gemak. Het is daarom essentieel om de juiste congresspersoneel voor uw congres, symposium of seminar in te zetten. Onze congres hostesses hebben allemaal ervaring in het werk en dragen alle verantwoordelijk voor hun taken.

Wil je graag een congres hostess worden? Of wil je hostess werk als bijbaantje doen? Schrijf je in via ons inschrijfformulier en wij nemen snel met je contact op.