Grid Girls

Grid girls of umbrella girls (ook wel eens paddock girls genoemd) is een term die al jaren lang in de professionele motorsport wordt gebruikt. Deze promo models zijn te zien bij de start van een motor-of auto event. Grid girls zijn meestal hele mooie dames met ronde heupen en grotere borsten. Ze zijn sociaal, hebben een mooie glimlach en sexy uitstraling.

Umbrella girls

Umbrella girls zijn jonge vrouwen in dienst, die een paraplu houden boven de racers om hun tegen de zon te beschermen. Het weer tijdens een race is vaak meer dan 30 ° C en om een zonnesteek bij de racers te voorkomen, huren sponsors paddock meisjes in om paraplu's voor de racers te houden wanneer ze in de volle zon staan. Grid girls kunnen ook entertainment modellen zijn, die bijvoorbeeld de start van een race (Moto GP, Grand Prix of Superbike) met een vlag aankondigen of met bezoekers of racers bij een foto wall poseren.

Reclame makers voor uw logo/ontwerp

Paddock meisjes worden ook meestal gebruikt om reclame te maken voor de sponsors van hun raceteam. Ze trekken aandacht door het dragen van nauwsluitende kleding (vaak kort en onthullend) waar het sport logo/ontwerp van de sponsors op staat. Ze zijn een aantrekkelijk fysieke verschijning, waardoor uw logo van het bedrijf door deze modellen zeker onder aandacht wordt gebracht.
Bent u op zoek naar grid girls, paddock girls of umbrella girls? Laat het ons weten! Vraag ons vrijblijvend naar meer informatie over onze leuke en spontane modellen via onze contactpagina.

Ben je spontaan, sociaal en beschik je over de juiste maten om een grid girl te worden? Geef jezelf snel op via ons aanmeldingsformulier!