Champagnemeisjes

Champagne meisjes zijn meisjes die uw gasten een glaasje champagne met een elegante draai aanbieden.  Ze zijn classy  maar ook een beetje sexy. Met een mooie glimlach zijn ze echte entertainers voor uw feest of event. Champagne meisjes kunnen ook worden gekleed naar het thema van uw feest.  Bijvoorbeeld u kunt kiezen om de champagne meisjes met knal roze pruik een glitter en glamour jurk laten dragen. Of wanneer u het chique en classy wilt houden, kunt u deze modellen in een simple black dress op uw event laten verschijnen.

Mooie parel op uw feest

Chapagne meisjes zijn  modellen die uw gasten verzorgen en hun gemak stellen. Ze verwelkomen de gasten tijdens een event met een glaasje van gekoelde bubbels. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw gasten zelf niet durven om een glaasje in te schenken of dat ze de hele tijd aan het netwerken zijn en hier geen tijd voor hebben. Geen probleem, want onze champagnemeisjes zorgen ervoor dat het glas van uw gasten de hele tijd mooi gevuld is. Naast champagne kunnen champagnemeisjes ook lekker hapjes erbij serveren. Champagnemeisjes zijn een mooie parel op uw feest en geven uw gasten extra aandacht!

Champagne meisjes van Hostessmodels.nl

Champagne meisjes zijn echte entertainment modellen. Ze maken van uw feest een bruisend, feestelijk gebeuren! Ze verzorgen uw gasten en maken een praatje met hun.
Bent u op zoek naar champagnemeisjes die u gasten bij de ingang of tijdens uw event zo optimaal mogelijk kunnen verzorgen? Vraag  ons gerust naar meer informatie via onze contactpagina. Bij Hostessmodels.nl helpen wij u graag!

Lijkt het je leuk om de gasten te verzorgen en een champagne meisje te worden? Meldt je dan snel aan bij Hostessmodels.nl via ons aanmeldingsformulier.