Gastvrouwen

Gastvrouwen en gastheren kunnen worden ingezet om de gasten te begeleiden, te bezoeken of te informeren. Ze genieten van het in contact staan met de gasten van een evenement of een beurs. Een gastvrouw of een gastheer kan ieder moment worden ingezet als een aanvulling voor uw bedrijf of organisatie. Ze hebben een open en representatieve uitstraling en zorgen ervoor dat de bezoekers een prettig verblijf hebben.

Werkzaamheden van gastvrouw en gastheer

Gastvrouwen en gastheren kunnen diverse werkzaamheden voor u uitvoeren waaronder de gasten ontvangen en  informatie aan ze verstrekken. Ze kunnen u ook ondersteuning bieden bij administratieve aspecten waaronder het registreren van bezoekers, materiaal klaarleggen bij de stand en de klanten naar aanwezige informatiemateriaal verwijzen. Ook kunnen ze hapjes en drankjes aanbieden of gewoon een gezellig en leuk praatje met uw bezoekers maken. Door onze gastvrouwen en gastheren zullen uw gasten zich volledig op hun gemak voelen. Tijdens zo'n evenement of een beurs is het natuurlijk heel moeilijk om alle vragen van uw bezoekers te kunnen beantwoorden. Vandaar dat het altijd verstandig is om een gastvrouw of een gastheer in te huren. Onze gastvrouwen en gastheren zijn goed opgeleid en bieden uw volledige ondersteuning in de werkzaamheden.

Op zoek naar een gastheer of gastvrouw?

Een gastvrouw of een gastheer is een essentieel aspect en detail op uw beurs of evenementen. Bij ons hostessbureau hebben wij een ruim aanbod van gastvrouwen en gastheren voor u. Onze gastvrouwen hebben gemotiveerde werkhouding en werkmentaliteit. Ze zijn een goede ondersteuning en helpen u met het coördineren van het event.
Vraag ons vrijblijvend voor naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Wil je graag  werken als gastvrouw of gastheer? Geef je dan snel op bij Hostess Models via ons aanmeldingsformulier