webpartner

 

De website Hostess Models werkt online samen met uiteenlopende websites. Hieronder volgt een schematisch overizcht. Wenst u hier ook bij te komen staan met uw website, stuur dan een email naar info@hostessmodels.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Hostess pagina's.

www.Models-inc-int.nl : de website van het overkoepelende modellenbureau Models-Inc-Int.nl welke zich voornamelijk richt op Limburg & Brabant qua modellenbestand. Hostess Models is een onderdeel van dit modellenburo welke zich specifiek op de promotiedame en hostessenkant. 

 

Promotie gerelateerde pagina's

De Borduurderij voor op gemaakt gemaakte en geborduurde kleding

www.mijnhanddoek.nl : een borduring of bedrukking op badstof textiel materiaal heeft veel en langdurige promotionele waarde. Bezoek de MijnHanddoek site voor meer info.

www.Fashion-Class.nl : De eindproef ook wel afstudeerzitting van de modellen in spé welke de opleiding volgen tot allround model zullen tijdens deze mister- en missverkiezing als het ware slagen en hun modelcarriere vol vertrouwen starten hierna. Het is voor mode en kledingwinkels (zowel heren als vrouwenkleding)  om tegen zeer gereduceerd tarief mee te doen middels een tryout-modeshow ten behoeve van promotie van hun collectie of bijvoorbeeld voor het maken van een promotiefilm.

 

Evenementen websites

Tentzetters.nl - grote tentenbouwer met groot assortimen tenten voor de verhuur voor evenementen en festivals.

Tribeboekingen.nl - Boek gemakkelijk de beste Nederlandse artiesten via Tribe Boekingen!

 

Beauty & model gerelateerde website url's

TME, the model expercience workshop model voor 1 dag, waarbij jonge meiden en mannen voor zichzelf wat meer kunnen bepalen of het modellenwerk vak iets voor hem of haar is. Ok zie ook wel hiervoor www.model4aday.nl

Hairlesslaserclinics ontharingskliniek : Definitieve ontharing is nu mogelijk middels de Soprano XLi. Rermanente haarverwijdering middels diode lasersysteem. Voor iedereen die blijvend gladde benen wil.

www.modelopleidingen.nl : Op zoek naar een leuke bijbaan en aan het overwegen om aan de slag te gaan als hostess, beurs- of promotiedame? Bekijk dan eens deze Model Opleiding site. Na het volgen van de cursus en training tot allround-model wordt het veel makkelijker om in een hostessen functie werk te vinden.

PEM hair make-up nails: Luxe dameskapper, make-up artist & nagelstudio in één.

 

Zakelijke pagina's

Zakelijk strategisch adviseur Justgrant ; ook voor toepassing van productpromotie- en ontwikkeling.

www.watersportnet.nl : tot één van de meest visuele beursevenementen behoren absoluut de watersport en dan met name de motorboot en jacht thema beursen. Onze hostessen staan vaak als beursdame op dergelijke beursen.

www.motolife.nl : ook op een motorbeurs zijn de hostesses van ons bureau een graag gezien en vaak ingezette gast. Op zoek naar pitspoezen en promogirls?

www.Pantyspecialist.nl : - Elegante, modieuze en stijlvolle fashion en basispanty's en leggings zijn hier te bestellen. De hier verkrijgbare artikelen behoren tot de basisuitrusting van een netjes verzorgde hostess.

Overige