webpartner

 

De website Hostess Models werkt online samen met uiteenlopende websites. Hieronder volgt een schematisch overizcht. Wenst u hier ook bij te komen staan met uw website, stuur dan een email naar info@hostessmodels.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Hostess pagina's.

www.Models-inc-int.nl : de website van het overkoepelende modellenbureau Models-Inc-Int.nl welke zich voornamelijk richt op Limburg & Brabant qua modellenbestand. Hostess Models is een onderdeel van dit modellenburo welke zich specifiek op de promotiedame en hostessenkant. 

 

Promotie gerelateerde pagina's

De Borduurderij voor op gemaakt gemaakte en geborduurde kleding

www.mijnhanddoek.nl : een borduring of bedrukking op badstof textiel materiaal heeft veel en langdurige promotionele waarde. Bezoek de MijnHanddoek site voor meer info.

www.model4aday.nl : Een start maken met je carriere of ervaring op doen met modellenwerk? Bij Model4aday is dit allemaal mogelijk. Krijg trainingen in een dag die een model behoort te kunnen. 

 

Evenementen websites

Tentzetters.nl - grote tentenbouwer met groot assortimen tenten voor de verhuur voor evenementen en festivals.

Organisatie van luxe evenementen met champagne, champagnedames alles erop en eraan en tot in de puntjes verzorgd : 'Hostess ing .nl'

Tribeboekingen.nl - Boek gemakkelijk de beste Nederlandse artiesten via Tribe Boekingen!

 

Beauty & model gerelateerde website url's

TME, the model expercience workshop model voor 1 dag, waarbij jonge meiden en mannen voor zichzelf wat meer kunnen bepalen of het modellenwerk vak iets voor hem of haar is. Ok zie ook wel hiervoor www.model4aday.nl

Hairlesslaserclinics ontharingskliniek : Definitieve ontharing is nu mogelijk middels de Soprano XLi. Rermanente haarverwijdering middels diode lasersysteem. Voor iedereen die blijvend gladde benen wil.

Wil je graag je natuurlijke schoonheid meer accentueren door je ogen, wenkbrauwen en lippen er natuurlijker & voller uit te laten zien d.m.v. permanente make-up behandelingen? PMU specialist Debs helpt je graag!

www.modelopleidingen.nl : Op zoek naar een leuke bijbaan en aan het overwegen om aan de slag te gaan als hostess, beurs- of promotiedame? Bekijk dan eens deze Model Opleiding site. Na het volgen van de cursus en training tot allround-model wordt het veel makkelijker om in een hostessen functie werk te vinden.

chiqhumanhair.nl: Op zoek naar human hair extensions van grote kwaliteit? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

 

Zakelijke pagina's

Best Interiors.

HK interim senior proces projectmanager. Gewenste veranderingen verlopen beter middels adequaat projectmanagement.

www.watersportnet.nl : tot één van de meest visuele beursevenementen behoren absoluut de watersport en dan met name de motorboot en jacht thema beursen. Onze hostessen staan vaak als beursdame op dergelijke beursen.

www.motolife.nl : ook op een motorbeurs zijn de hostesses van ons bureau een graag gezien en vaak ingezette gast. Op zoek naar pitspoezen en promogirls?

CoachCircle Teamcoaching zorgt voor versterking van de onderlinge teamlid relaties, de samenwerking en de prestaties.

Panty Shop : - Elegante, modieuze en stijlvolle fashion en basispanty's alsmede leggings van het bekende merk Penti zijn hier te bestellen. De hier verkrijgbare artikelen behoren tot de basisuitrusting van een netjes verzorgde hostess.

Overige