Hostessen

Wanneer u persoonlijke begeleiding en aandacht wilt voor bijvoorbeeld uw event, feest, beurs of een congres, kunt u gebruik maken van één hostess of juist een team van meerdere hostessen.

Wat is een hostess en wat doet ze? Hostesses zijn enthousiaste, professionele medewerkers met een vriendelijke uitstraling die zorgen voor dat uw event zo goed mogelijk zal verlopen. Ze ontvangen de belangrijkste gasten, beantwoorden al hun vragen, begeleiden  ze door de dag, serveren eventueel eten en drinken, begeleiden presentie of delen goodiebags of presentjes uit. Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor het boeken van professionele hostessen, in plaats van hun eigen medewerkers dit werk te laten doen. Hostesses zijn goed opgeleid en kunnen uw gasten van alle aspecten voorzien die ze nodig hebben tijdens bijvoorbeeld een event. Ze bieden u als opdrachtgever een goede ondersteuning en zorgen dat het event een succes wordt.

Hostessen service

Hostesses zijn spontane modellen met een vriendelijke uitstraling. Ze hebben goede communicatieve vaardigheden en kunnen zich dienstbaar opstellen. Hostesses zijn het visitekaartje en het verlengstuk voor het merk of bedrijf. Vaak worden hostesses ook uitgekozen omdat hun look bij het bedrijf past. Hostessen vinden het leuk om de gasten te entertainen en een praatje met hun te maken.

Bent u op zoek naar hostesses?

Men onderscheidt verschillende soorten hostesses. Hostesses zijn ook inzetbaar voor onder andere: beurzen, feesten, evenementen, congressen, dealershows, promotiewerk, bedrijfsopeningen en  marketingshows. Bent u op zoek naar een bepaalde hostess dan bent u bij Hostess Models op het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod van professionele en gemotiveerde hostesses. Vraagt ons gerust naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Heb je het werk als hostess altijd leuk gevonden en wil je een hostess worden? Geef je dan snel op via ons aanmeldingsformulier.