Candy girls

Candy girls maken het bedrijfsfeestje, verjaardagsfeestje of een event compleet! Verkleed in te gekke kostuums zijn ze erg opvallend en een echte verschijning. Denk hierbij aan opvallende, knal roze pruiken en glitter jurkjes. Het is ook mogelijk om de kostuums van Candy girls volledig naar uw keuze te maken, bijvoorbeeld wanneer uw feest een thema heeft.

Stijlvolle, servicegerichte modellen

Candy girls zijn servicegerichte,stijlvolle en enthousiaste medewerkers die over de juiste houding beschikken. Tevens zijn ze erg professioneel opgeleid. Ze delen uw gasten allerlei soorten lekkernijen uit zoals lolly's, suikerspin, cupcakes, zuurstokken en spekjes uit. Ze bieden deze speciale traktatie op een feestelijke en leuke manier aan uw gasten, waardoor ze zeker een trek in deze zoetigheid krijgen. Deze lekkernijen kunnen ook met hapjes of drankjes gecombineerd worden.  Candy girls ijn een soort van extraatje op uw feest of event, die de gasten niet gauw zullen vergeten. Candy girls worden steeds vaker ingehuurd om de feesten onvergeetijk voor de gasten te maken!

Kies uw eigen Candy Girl

Bent u op zoek naar een candy girl die een echte entertainer is met een sterke persoonlijkheid? Bij  ons hostess bureau hebben wij een ruim aanbod van Candy girls voor u. Onze Candy girls zijn professioneel en zullen u een geweldige show aanbieden. U beslist helemaal zelf welk thema het wordt en welke zoetigheid onze Candy girls voor u kunnen serveren. Kiest u voor suikerspin of cupcakes thema met jurkjes in de vorm van cupcakes of zuurstokjes? Bij ons is alles mogelijk en niets is te gek!

Lijkt het je leuk om een Candy girl te zijn? Meld je dan snel aan bij Hostessmodels via ons aanmeldingsformulier.