Administratie hostesses

Administratie hostesses zijn inzetbaar tijdens een beurs of evenement voor administratieve werkzaamheden. Ze kunnen uw hierbij goede ondersteuning en hulp bij de stand bieden maar ze kunnen ook administratieve taken op zich nemen. Wanneer u dat alleen moet doen, kost het heel veel tijd om dit allemaal te kunnen bijhouden.

Werkzaamheden van administratie hostess

De werkzaamheden die een administratie hostess kan verrichten zijn zeer divers. Zo kan zij de bezoekers informeren en de bezoekersdata verwerken. Tevens kunnen ze materiaal klaarzetten bij de stand en de bezoekers bij de informatie balie informeren. Ze kunnen vragen van de bezoekers beantwoorden of de bezoekers de weg wijzen. Tevens kunnen ze u tijdens de presentaties bijwonen en eventueel aantekeningen maken. Administratie hostesses hebben goede discipline en werk mentaliteit. Tevens zijn ze erg behulpzaam en willen ze uw bezoekers tijdens een beurs of evenement zo goed mogelijk te informeren.

Aministratie hostess boeken?

Hostessmodels.nl beschikt over een uitgebreid bestand van administratie hostesses. Onze administratie hostesses zijn op diverse gebieden inzetbaar.. Voor meer informatie kunt u makkelijk contact met ons opnemen of naar een vrijblijvend offerte vragen.

Ben je behulpzaam, sociaal en wil je graag een administratie hostess worden? Geef je dan snel op via onze contactpagina.