Tuttifrutti meisjes

Tuttifrutti meisjes zijn modellen die de bezoekers van een evenement van een lekker gesneden stuk fruit verzorgen. Ook heten ze uw bezoekers of gasten welkom. Tuttifrutti meisjes lopen rond met een schaal van mix verkoelde verse fruit bijvoorbeeld tijdens een beach feestjes, festivals of strand  Deze evenementen worden allemaal in de zomer gehouden en een lekker stukje fruit kan dan echt verfrissend zijn. Ook als tussendoortje of dessert kunnen tuttifrutti meisjes fruit aan uw bezoekers serveren.

Echte entertainers voor uw bezoekers

Deze modellen zijn echte entertainers. Meestal hebben ze een leuk exotisch kostuum aan bijvoorbeeld zoals die meisjes tijdens Braziliaans carnaval. Deze kostuums zijn sexy en zijn van felle kleuren gemaakt. Hierdoor zijn tuttifrutti meisjes erg opvallend en echte eye catchers. Ze vermaken uw gasten, bieden ze lekkere soorten fruit aan en maken een praatje met ze. Omdat deze modellen erg vriendelijk zijn en een mooie glimlach hebben, wordt lekker eten nog lekkerder.
Het is ook mogelijk voor de bezoekers van uw event met hun op de foto te gaan. Hierdoor zullen uw bezoekers uw feest, event of festival nooit meer vergeten.

Eisen om als tuttifrutti meisje te werken

Tuttifrutti meisjes dienen een leuke, vriendelijke, exotische uitstraling te hebben. Ze moeten ook zeker over goede communicatieve vaardigheden beschikken. Tuttifrutti meisjes geven uw bezoekers extra aandacht en verzorgen ze van vers gesneden fruit.
Wilt u graag een tuttifrutti meisje inhuren op uw feest, event of festival? Dat kan bij hostessmodels.nl! Vraag ons vrijblijvend voor meer informatie via onze contactpagina.

Heb je een leuke exotische uitstraling en ben je graag buiten in de zomer? Meld je dan snel aan om een tuttifrutti model bij Hostess Models te worden!