Presentatoren

Presentatoren en presentatrices zijn echte entertainers en zijn daarom onmisbaar in de evenementenwereld. Tijdens een modeshows vermeldt een presentatrice of presentator alle details van uw handel. Tijdens een event kunnen presentatoren bijvoorbeeld nieuwe producten of diensten met passie via een microfoon aankondigen, aanprijzen of voorstellen.

Voordelen van presentatoren

Ons hostess bureau biedt representatieve presentatrices en presentators aan. Onze aantrekkelijke presentatoren bevorderen de kwaliteit van communicatie van uw organisatie. Ze vervullen de rol van onafhankelijke en enthousiaste gastvrouwen en gastheren tijdens uw evenement of beurs. Ze zijn gemotiveerd, hebben de juiste werkhouding en beschikken over de juiste communicatieve vaardigheden. Ze weten waar ze over praten en zijn alles behalve saai!

Bent u op zoek naar een presentator of presentatrice?

Bent u op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke presentator? Wij stellen graag onze presentatoren aan u voor. Voor meer informatie en mogelijkheden neem vrijblijvend contact met ons op. Het is namelijk heel belangrijk om een presentator of presentatrice te boeken die goed bij het evenement past. Het kan zijn dat u iemand wilt die iedereen enthousiast kan maken of iemand die veel verstand heeft over een specifiek onderwerp. Wij helpen u graag met het selecteren van de juiste presentatrice of presentator welke het beste bij uw doelstellingen, doelgroep en bedrijf past!


Lijkt het je leuk om te werken voor Hostess Models? Beschik je over de juiste vaardigheden? Meld je dan snel aan en laat het ons weten via onze contactpagina! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe presentatrices of presentators om op te nemen in ons hostessen bestand.