Garderobe dames

Een beurs of een evenement begint al gelijk bij de binnenkomst, daarom is het belangrijk om hier extra aandacht aan te schenken. Hiervoor kunnen garderobe dames worden ingezet zodat uw gasten een professionele ontvangst bij evenement of een beurs krijgen.

Werkzaamheden van garderobe dames

Garderobe dames hebben een vriendelijke en stijlvolle uitstraling. Ze kunnen de jassen en tassen van de bezoekers bij de binnenkomst innemen en deze opbergen. Op deze manier kunnen de bezoekers op hun gemak rond lopen en hoeven ze al hun spullen niet mee te slepen. Zodoende zijn de handen van de bezoekers vrij en hebben ze meer aandacht voor uw producten en diensten.
Tevens kunnen ze bezoekers in de juiste richting begeleiden, informatie aan hun verschaffen en hun vragen beantwoorden.  Garderobe dames zijn dus ook sociaal gericht en kunnen ook een praatje met uw bezoekers maken.

Bent u op zoek naar een garderobe dame?

Hostessmodels.nl heeft een breid bestand van garderobe dames die u gasten kunnen warm  verwelkomen. Bent u op zoek naar een garderobe dame? U kunt bij hostessmodels.nl makkelijk een offerte aanvragen of voor vragen contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Vind je entertainen leuk? Ben je behulpzaam en lijkt het je leuk om als garderobe dame te werken? Meld je dan snel aan via ons inschrijvingsformulier.