Vacatures

Ben je op zoek naar hostess werk of bijbaan als hostess? Op deze pagina vindt je onze hostess vacatures en eisen die nodig zijn om een hostess te kunnen worden. Hostess Models is op zoek naar hostesses die graag willen werken op evenement en beurzen. We zoeken ook mensen voor locaties in Limburg, zoals Roermond of Maastricht.

Wat wij van je verwachten:

– Je bent social gericht en durft op mensen af te stappen
– Je hebt een vriendelijke uitstraling
– Je hebt goede doorzettingsvermogen
– Je bent behulpzaam
– Je houdt van entertainen
– Je bent flexibel
– Minimaal HBO diploma

Aanspreekpunt en het visitekaartje voor de bezoekers

Als hostess ben je dus het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers. Je bent de perfecte gastvrouw en je hebt een representatieve uitstraling. Je moet flexibel zijn, omdat je voor diverse opdrachtgevers op diverse locaties werkzaam bent. Je verwelkomt de gasten, stelt ze op hun gemak en beantwoordt al hun vragen tijdens een evenement of een beurs. Je moet ook verantwoordelijk zijn, omdat je het visitekaartje van het bedrijf of organisatie bent.

Meer informatie over deze vacature?

Heb je het in je? Wil je graag hostess werk doen en wil je opgenomen worden in ons bestand ? Voor meer informatie en de mogelijkheden kun je makkelijk met ons contact opnemen via onze contactpagina, ons mailen of telefonisch bereiken.