Host

Een host is een professionele gastheer en net zoals een hostess het verlengstuk van het bedrijf. Bedrijven kiezen tegenwoordig steeds meer voor professionele gastheren en gastvrouwen, in plaats van hun eigen medewerkers in te zetten. Tijdens bijvoorbeeld een beurs of congres verwelkomt een host de gasten, zorgt voor drankjes en hapjes, doet rondleiding en doet de gasten informatie verstrekken. De vriendelijke en enthousiaste uitstalling van de gastheer zal het doel van het bedrijf zeker tot een succes brengen.

Het verlengstuk van het bedrijf

Wanneer een bedrijf extra persoonlijke aandacht nodig wil voor zijn gasten tijdens bijvoorbeeld een event, kunnen professionele hosts worden ingehuurd. Tijdens deze evenementen zijn de hosts het verlengstuk van het bedrijf. Ze verzorgen alle activiteiten die bij een event horen. Ze zijn het centrale aanspreekpunt en kunnen alle antwoorden omtrent het bedrijf beantwoorden. Hosts bieden dus ondersteuning bij alle aspecten van het evenement. Tevens kunnen ze ook de presentatie bijwonen en de gasten enquêteren. Met professionele hosts heeft het bedrijf minder zorg. Ze doen gasten op een vermakelijke manier entertainen en verzorgen.

Bent u op zoek naar hosts?

Hostess Models biedt hosts welke ingezet kunnen worden voor  verschillende doeleinden zoals beurzen, evenementen, congressen, feesten of bedrijfsfeesten. Onze hosts zijn gemotiveerd, hebben leuke uitstraling en de juiste skills. Vraag ons vrijblijvend naar meer informatie via onze contactpagina.

Ben je commercieel gericht, sociaal en help je graag mensen? Geef je dan snel op om een host te worden bij Hostess Models of in ons bestand opgenomen te worden!