Over ons

HostessModels is een professioneel hostessbureau in het geval u hostessenservice nodig heeft voor ondersteuning van alle aspecten van uw evenement. Onze gemotiveerde en enthousiaste modellen zorgen ervoor dat uw product of bedrijf optimaal zal worden gepromoot en volledig onder de aandacht wordt gebracht. Tevens generen onze hostesses van meer traffic voor uw beurzen en evenementen. Bij HostessModels kunnen de meeste diverse opdrachtgevers terecht. Hostess Models is een onderdeel van modellenbureau Models-Inc-Int en gericht op de specifieke zakelijke promotie en hostessen branche.

Voor diverse doeleinden inzetbaar

HostessModels is een ervaren hostess bureau, dat uw evenement tot een succes maakt. Het juiste promotieteam op uw evenement, beurs of product valt of staat met een optimale eerste impressie! Het is daarom essentieel om een goede eerste indruk op uw bezoeker te maken. Tevens zijn ze één aanspreekpunt die ervoor zorgt dat alles naar wensen van uw bezoekers zal verlopen. Onze modellen ondersteunen u graag bij:

-Beurzen
-Congressen
-Evenementen
-Promotiecampagnes
-Fashion modeshows

Professionals in hospitality

HostessModels is een landelijk opererend full-service hostess bureau gespecialiseerd in de hospitalitybranche. Bent u op zoek naar hosts of hostesses? Bij HostessModels kunt u terecht voor professionele vakkundige hosts en hostesses welke ingezet kunnen worden voor:

VIP begeleiding | Sales & Merchandising | Bedrijfsfeesten en evenementen | Standbemanning en standcatering | Beursregistratie | Lancering van een nieuw product | Receptie of gastheer / gastvrouw in uw bedrijf, voor korte of langere periode

Wij bieden u hospitality op het hoogste niveau! HostessModels hanteert interessante uurtarieven voor onze hosts en hostesses! Wij werken met een aantal classificaties m.b.t. tot onze hosts en hostesses, waaraan ook onze uurtarieven gekoppeld zijn. Dit is afhankelijk van de ervaring en/of skills waarover de host en hostess beschikt.

Gemotiveerde en enthousiaste modellen

Wij hebben een groot bestand aan mooie, goed opgeleide en enthousiaste hostesses en promotieteams, die weten waar ze over praten en hun werk serieus nemen. Ze zorgen voor een positieve belevenis voor de bezoekers die ze niet snel zullen vergeten. Uw gasten worden vriendelijk en warm ontvangen en krijgen alle aandacht die ze nodig hebben. Onze modellen zijn charmant en zeer gastvrij waardoor uw bezoekers zich echt welkom zullen voelen. Als een ervaren hostess agency leren wij onze modellen servicegericht, pro-actief en oplossingsgericht te werken. Tevens krijgen ze commerciële trainingen zodat ze over goede communicatieve vaardigheden beschikken. Wij helpen u graag om een hostess en/of promotie model uit te zoeken, dat goed en passend aansluit op de feel en look van uw organisatie.