Sampling team

Een sampling team bestaan uit promotie modellen, die een grote groep mensen kunnen bereiken. Deze modellen zijn enthousiast en aantrekkelijk en hebben enorme overtuigingskracht.  Ze delen uw product met een lach uit, zodoende creëren ze een positieve beleving voor de consument. Sampling teams zijn ware verkopers en weten wat ze moeten doen om uw product onder de aandacht te brengen. Ze hebben de inzet en talent hiervoor en zijn een krachtige tool voor event sampling.

Zeer succesvolle verkoopmethode

Product sampling is de laatste jaren sterk toegenomen en heeft bewezen een zeer succesvolle methode te zijn om de consument met een product of dienst bekend te maken. Tevens heeft sampling een hoge attentiewaarde, omdat de producten gelijk aan de consumenten worden uitgedeeld. Consumenten kunnen producten gelijk proeven, voelen of ruiken waardoor sampling teams de kans krijgen om ze meteen te kunnen verkopen. Of wanneer het product consumenten niet bevalt, kunnen sampling teams vragen om de redenen te benoemen. Achteraf kunnen deze redenen aan de opdrachtgevers worden verteld en kunnen er enkele verbetering worden aangebracht.
Sampling teams zijn voor elk denkbaar moment en op elke locatie inzetbaar. Ze zijn een krachtige tool en

Op zoek naar sampling teams?

Bent u op zoek naar sampling teams om uw product of dienst onder de aandacht van consument te brengen en te promoten? Wij hebben een groot bestand van sampling teams die uw graag van dienst kunnen zijn. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een persoonlijk afspraak via onze contactpagina. Wij helpen u graag!

Vind je sampling werk leuk om te doen en kun je mensen goed overtuigen? Geef je dan snel op via ons inschrijfformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!