Hostess bureau EIndhoven

Ben je op zoek naar een hostess bureau in Eindhoven? Hostessmodels.nl is gevestigd in Limburg, maar ze zijn ook werkzaam in de regio Eindhoven. Het hostess bureau biedt diverse hostessen, diensten en modellen aan. Bij hostessmodels.nl is het ook mogelijk om een hostess opleiding te volgen.

Diverse diensten van hostessmodels.nl

Hostessmodels.nl is een professioneel hostess agency, waar kwaliteit en maatwerk centraal staan. Opdrachtgevers kunnen hier terecht voor hostessen en promotie modellen voor beurzen, evenementen en congressen en reclamecampagnes. Tevens beschikken alle hostessen van hostessmodels.nl over een allround model diploma. Ze hebben allemaal catwalk training gehad en kunnen dus ook fashion shows lopen. Onze hostessen zijn professionele opgeleide dames, die bij diverse doeleinden kunnen worden ingezet. Ze zorgen voor de gastvrijheid en voor meer leads. Promotie modellen van hostessmodels.nl kunnen diverse promotie werk verrichten. Ze kunnen heel goed een product, dienst of event promoten. Deze promo girls zijn erg communicatief en hebben een goede overtuigingskracht. Tevens biedt hostessmodels.nl ook entertainment modellen aan.  Deze modellen zorgen voor een leuke belevenis voor de gasten en voegen daardoor meer waarde aan een beurs of evenement toe. Bij dit hostess bureau kunnen de opdrachtgevers ook terecht voor event styling en mode show op maat.

Wil je graag een hostess worden of als hostess werken?

Ben je sociaal en help je graag mensen? Wil je graag een hostess worden of hostess werk als bijbaantje doen? Grijp je kans en meld je snel aan bij hostessmodels.nl. Wij zijn nog altijd op zoek naar geschikte nieuwe medewerkers om ons team te versterken. Je dient wel een leuke uitstraling te hebben, over goede communicatieve vaardigheden te beschikken en je moet durven op mensen af te stappen.