Ahoy Rotterdam

HostessModels kan u op maat gemaakte oplossingen leveren voor alle gelegenheden en op alle denkbare locaties. Wanneer u namelijk besluit om een stand op een beurs te boeken hebben wij de oplossing voor uw personeel. Huur onze hostesses in zodat zij voor de beste promotie voor uw bedrijf kunnen zorgen. Onze hostesses zijn ervaren, betrouwbaar en erg professioneel. Deze hostesses worden onder andere aangeboden voor op beurzen in Ahoy Rotterdam. Maar niet alleen hebben wij hosts en hostesses in Rotterdam, wij hebben ze over heel Nederland. Hierdoor kunnen zij ook gemakkelijk op andere plekken in het land worden ingezet.

Hostess nodig voor in Ahoy?

Staat uw bedrijf in Ahoy? Dan hebben wij de beste hostesses die u perfect van dienst kunnen zijn. Eem contact op voor een vrijblijvende offerte of voor wanneer u meer informatie wilt.

Werken als hostess?

Ben jij een hostess of zou jij graag een hostess willen worden? En woon jij in of in de buurt van Rotterdam Meld je dan aan bij HostessModels! Wij zijn op zoek naar hostesses die behulpzaam zijn en alle eventuele vragen die bezoekers hebben kunnen beantwoorden.

Ben jij niet woonachtig in de buurt van Rotterdam? Geen probleem! Wij zijn altijd op zoek naar hosts en hostessen in andere delen van het land. Wij hebben dus altijd wel beurzen en andere evenementen bij jou in de buurt waar jij als hostess kan staan als aanspreekpunt voor de bezoekers! Wil je meer informatie, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!