Brussel Expo

De Brussel Expo is een welbekend beursgebouw waar meerdere beurzen en exposities gedurende het hele jaar worden gehouden. Als bedrijf kan het erg gunstig zijn om hier te exposeren aangezien er dan een grotere naamsbekendheid wordt opgebouwd. Daarnaast krijgt het bedrijf op een beurs of expo een gezicht. Hierdoor wordt het bekender voor bezoekers en kunnen zij het beter onthouden. Hostessen zijn ervoor om deze bezoekers te begeleiden en ze meer informatie te laten krijgen over het bedrijf.

De hostessen van HostessModels zijn ervaren, proactief en professioneel. Hierdoor zijn zij de perfecte toevoeging voor uw beurs of expositiedeelname. Daarnaast hebben onze hostessen al vaker in de Brussel Expo gestaan. Hierdoor zijn zij bekend met het gebouw en kunnen zij nog beter hun hostessenjob doen. De hostessen van HostessModels vinden het leuk om anderen te helpen en houden er van om spontaan een praatje te maken met de bezoekers die de stand bezoeken.

Hostessen boeken?

Heeft uw bedrijf interesse om onze hostessen te boeken voor in de Brussel Expo? Neem dan contact met ons op. Hierbij kunt u gelijk uw bijzondere wensen vermelden zodat wij die gelijk mee kunnen nemen in de vrijblijvende offerte. Ook wanneer u niet in de Brussel Expo staat kunt u bij ons hostessen boeken want wij staan op veel verschillende locaties in binnen- en buitenland.

Werken op de Brussel Expo

Heb jij interesse om te werken als hostess op verschillende locaties zoals de Brussel Expo? Heb jij alles in huis om een goede hostess te worden? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Meld je aan bij hostess en misschien sta jij binnenkort wel in nationale of zelfs internationale beurs en expositiegebouwen!