Event styling

Event styling is erg belangrijk! Dit is het eerste wat uw bezoekers opvalt wanneer ze binnenkomen . Het is daarom essentieel om veel aandacht hieraan te besteden. Wanneer u zelf weinig tijd heeft of het liever aan professionele handen wilt overlaten, kunt u het beste iemand hiervoor inhuren.  Wij bieden uw graag hulp en ondersteuning bij het organiseren van een evenement.  Doelstellingen en resultaten horen hierbij ook tot onze verantwoordelijkheid.

Kwaliteit en maatwerk

Ons hostess bureau neemt graag het werk van onze opdrachtgevers uit handen door de gehele event styling op ons te te nemen. Met onze ondersteuning van professionele entertainment modellen, promotie modellen, hostessen, showstyling en decoraties zorgen wij dat uw event een volledig succes wordt. Alle details worden tot in de puntjes verzorgd. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons centraal. Tevens beschikken onze hostesses allemaal over een allround model diploma en zijn dus voor diverse doeleinden inzetbaar. Ze hebben allemaal een catwalk training gehad en weten hoe ze modeshows moeten lopen. Tevens hebben ze allemaal stijlvolle en vriendelijke uitstraling en zijn ze echte entertainers. Onze dansacts zullen voor uw bezoekers een onvergetelijke belevenis creëren die ze niet zo snel zullen vergeten.

Gebruik maken van onze event styling?

Wilt u graag gebruik maken van onze event styling of ons styling advies? U kunt makkelijk contact met ons opnemen via onze contactpagina of ons telefonisch bereiken. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Wilt u liever een persoonlijke afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens deze afspraak bekijken wij samen alle mogelijkheden door en bespreken wij uw wensen.