Expo Houten

Een goede kans voor bedrijven om relaties op te bouwen met bijvoorbeeld potentiële klanten of nieuwe partners is op een beurs. Er komen veel geïnteresseerden naar een beurs en dit zorgt ervoor dat je gelijk de goede doelgroep kan bereiken. Bij een beursstand komen verschillende verantwoordelijkheden kijken. Als bedrijf moet u bijvoorbeeld iedere bezoeker goed te woord staan. Wat hiermee kan helpen zijn hostessen. Hostessen zorgen voor een extra aanspreekpunt, daarnaast zorgen zij ervoor dat alle bezoekers de juiste informatie krijgen en bij iemand terecht kunnen wanneer zij vragen hebben. HostessModels heeft een uitgebreide database met hostessen.

Heeft u interesse om één of meerdere van onze hostessen te boeken voor in de Ziggo Dome? Neem dan contact met ons op zodat wij uw aanvraag in behandeling kunnen nemen. Wij zitten al enige tijd in de hostessenbranche en hebben hierdoor veel ervaring om de juiste hostessen te matchen aan de desbetreffende beurs. Heeft u interesse in onze hostessen maar voor een andere locatie dan de Ziggo Dome? Dat kan natuurlijk ook! U kunt dit aangeven bij uw contactformulier.

Werken als hostess

Zou jij graag als hostess willen werken in de Expo in Houten? Bij HostessModels is dit mogelijk. Als jij de juiste instelling en eigenschappen hebt om hostess te worden, kom je in aanmerking om namens HostessModels in de Expo in Houten te staan. Wij zoeken naar een leuke spontane hostess die houd van afwisseling en die niet bang is om op mensen af te stappen. Je moet als hostess beschikken over een vlotte babbel. Bezit jij al deze eigenschappen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld jezelf gelijk aan!