Flanders Expo Gent

De Flanders Expo in Gent is een groot evenementencomplex waar jaarlijks ongeveer 140 beurzen, evenementen en vergaderingen worden gehouden. Jaarlijks krijgt het tijdens al deze evenementen meer dan 1.000.000 mensen over de vloer. Kortom een ideale locatie wanneer je als bedrijf wil verschijnen op een beurs in het buitenland.

Hostessen komen hier dan erg goed van pas. Zij zorgen ervoor dat alles bij uw stand in goede banen wordt geleid. Daarnaast worden zij het aanspreekpunt voor de bezoekers van uw bedrijf. Dit heeft als resultaat dat bezoekers al hun vragen direct kunnen stellen en extra goed kunnen worden geholpen. De hostessen zorgen er dus voor dat iedereen goed te woord wordt gestaan.

Hostess boeken?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van de hostessen van HostessModels? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van de best passende hostessen voor uw job! Heeft u nog specifieke eisen waar de hostessen over moeten beschikken? Moeten zij allemaal een bepaalde haarkleur hebben of moeten zij een bepaalde taal kunnen spreken? Dan kunt u dit gelijk aangeven op het contactformulier.

Werken als hostess

Heb jij de juiste kwaliteiten om als hostess te staan en woon jij in de buurt van Gent? Misschien ben jij dan binnenkort te vinden in de Flanders Expo Gent? Meld je dan nu! Ook wanneer jij niet in de buurt van Gent woont, zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Ben jij proactief en professioneel? Meld je dan zo snel mogelijk aan en misschien maak jij binnenkort een deel uit van het HostessModels team!