Hostess bureau Maastricht

Bent u op zoek naar een hostess in de regio Maastricht? Dan bent u bij Hostess Models aan het juiste adres. Op onze website krijgt u een duidelijk beeld van welke hostess in Maastricht uw evenement kan promoten. Ons modellenbureau te Maastricht verzorgt onder andere vakbeurzen, conferenties, vergaderingen, tentoonstellingen, bedrijfsfeesten of andere speciale evenementen. Wij verzorgen een smaakvolle receptie inclusief het personeel dat de gasten kan inschrijven en VIPs kan begeleiden. U kunt ook bij ons terecht voor promotiewerk in Maastricht. Hostess Models levert promotiemodellen met een professionele instelling voor het verspreiden van flyers en productmonsters of het verzorgen van productdemonstraties. Onze modellen en hostessen zijn het visitekaartje van uw bedrijf!

Evenement in het MECC Maastricht?

Bent u voor een evenement in Maastricht op zoek naar extra personeel? Zoekt u hosts of hostessen of extra bemanning voor de stands? Bij Hostess Models vindt u gegarandeerd de hostess in Maastricht waarnaar u op zoek bent! Speciaal voor evenementen in het MECC Maastricht worden onze hostessen getraind voor talloze congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Wij verzorgen de kennis en ervaring die nodig is om iedere congres, beurs of evenement in het MECC soepel  te laten verlopen. Uiteraard leveren wij ook modellen voor evenementen op andere locaties in Maastricht. Wilt u een offerte ontvangen of meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met ons modellenbureau in Maastricht of lees verder op deze website.

Op zoek naar promotiewerk in Maastricht?

Hostess Models is altijd op zoek naar nieuwe geschikte hosts en hostessen om promotiewerk in Maastricht te doen. Heb jij talent, beschik je over uitstekende communicatievaardigheden en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Schrijf je dan nu in bij ons modellenbureau in Maastricht! >> Inschrijven