Kortrijk Xpo

Kortijk Xpo is een perfecte locatie om beurzen te organiseren, dit wordt dan ook veel gedaan. Door de ligging dicht bij Frankrijk is het zeer bereikbaar om een breed internationaal publiek te bereiken. Op beurzen en andere evenementen is het altijd handig als er hostessen aanwezig zijn bij uw stand. Hostessen zorgen er namelijk voor dat alles goed loopt en de benodigde informatie terechtkomt bij de bezoekers. Zij worden in principe de vertegenwoordigers van uw bedrijf. Dit wilt u natuurlijk niet aan zomaar iemand overlaten. HostessModels heeft de ervaren hostessen die u deze belangrijke taak wel kunt toevertrouwen. 

Hostessen boeken?

Staat u binnenkort in de Kortrijk Xpo met uw bedrijf en bent u op zoek naar hostessen die uw bedrijf kunnen vertegenwoordigen? Dan heeft HostessModels het juiste aanbod voor u! Door middel van onze ruime database zitten er altijd wel hostessen bij die aansluiten bij uw bedrijf en uw wensen.

Hostess worden in Kortrijk?

Ben jij woonachtig in of dichtbij Kortrijk en zou jij graag als hostess willen staan op de Kortrijk Xpo? Ben jij professioneel en vind jij het leuk om anderen te helpen? Dan is HostessModels op zoek naar jou! Schrijf je zo snel mogelijk in zodat wij met jou aan de slag kunnen.

Hostess worden op overige beurslocaties?

Ben jij niet woonachtig in de buurt van Kortrijk? Geen probleem! Wij leveren hostessen voor veel verschillende beurzen in het binnen- en buitenland. Er is dus altijd wel een beursgebouw dicht bij jou in de buurt waar jij kan worden ingezet. Meld je zo snel mogelijk aan zodat jij een deel van ons team kan worden.