RAI Amsterdam

HostessModels zorgt ervoor dat de klant een op maat gemaakte oplossing krijgt voor een probleem die zij ervaren. Heeft u bijvoorbeeld een stand op de RAI in Amsterdam? Dan hebben wij de hostst en hostessen waar u naar op zoek bent! Onze hostessen zijn bekend in de RAI en worden niet afgeschrokken door de grootte hiervan. Daarnaast zijn onze hostessen erg ervaren, professioneel, klantvriendelijk en proactief. Zij zorgen ervoor dat uw bezoekers goed worden geïnformeerd en dat al hun eventuele vragen worden beantwoord. HostessModels heeft niet alleen hostessen in Amsterdam. Wij bieden ook op veel andere locaties in Nederland onze hostessen aan. Kijk op onze site om te zien wat deze locaties precies zijn.

Hostess voor in de RAI

Heeft u interesse in onze hostesses voor in de RAI? Neem dan contact met ons op zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen opstellen. Zo kunnen wij samen bespreken hoe de hostessen kunnen worden ingezet zodat uw beursstand nog efficiënter wordt gebruikt.

Werken als hostess?

Heb jij een passie voor hostess zijn? En woon jij in de buurt van Amsterdam? Dan kan jij misschien werken als hostess in de RAI Amsterdam!

Woon jij niet in de buurt van Amsterdam? Geen zorgen, wij hebben hostessen staan op beurzen verspreid over heel Nederland. Ben jij spontaan, proactief en ben je niet bang voor een nieuw avontuur? Misschien ben jij dan wel de hostess waar wij naar opzoek zijn! Als jij jezelf hierin herkent, schrijf je dan zo snel mogelijk in zodat wij jou kunnen inzetten op de beurzen bij jou in de buur