Spa Francorchamps

Spa Francorchamps is een van de bekendste circuits van de wereld. Er worden dan jaarlijks ook meerdere bekende en grote wedstrijden gehouden zoals de Fromule-1. Er heerst een hele speciale sfeer en dit heeft deels te maken met de locatie. Spa Francorchamps is prachtig gelegen in de bossen van België.  Kortom een zeer unieke locatie om een bedrijfsevenement te houden.

Voor een bedrijfsevenement is veel personeel nodig, van horecapersoneel tot aan hostessen. De hostessen van HostessModels hebben veel ervaring en vinden het super om mensen te helpen en te begeleiden. Daarnaast zijn ze erg handig om te hebben omdat zij hiermee een aanspreekpunt worden. Het is zelfs mogelijk om hostessen te boeken die meerdere talen kunnen spreken. Wanneer u hier behoefte aan heeft kunt u dit altijd aangeven op het contactformulier.

Hostess inhuren?

Heeft u interesse in de hostessen van HostessModels voor uw evenement op Spa Francorchamps? Neem dan contact op! Vervolgens kunnen wij een mooie selectie maken met hostessen die perfect zijn voor de job. Maak uw evenement onvergetelijk voor uw bezoekers. Zo hopen wij samen tot een mooi resultaat te komen en eventueel een vaste samenwerking.

Hostess op Spa Francorchamps worden?

Zou jij graag willen werken op toplocaties zoals op Spa Francorchamps? Misschien heb jij dan wel interesse om je aan te sluiten als hostess bij HostessModels! Ben jij professioneel, verzorgd en proactief? Beschik jij daarnaast over een vlotte babbel? Dan heb jij alle eigenschappen om hostess te worden. Schrijf je nu in en misschien ben jij binnenkort wel een deel van ons team!