Taets

Wilt u uw bedrijf bekender maken door op een beurst te promoten? Dan zijn hostessen hetgeen wat  u nodig hebt. Onze hostessen zijn professioneel, proactief en ervaren en zijn daarom de beste keuze voor uw beursstand. Daarnaast zijn ze erg bekend met de evenementenhal Taets wat vele voordelen met zich meebrengt. Niet alleen zijn onze hostessen bekend in Taets, zij zijn ook bekend in andere evenement- en beurshallen verspreid over Nederland. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Werken op Taets?

Pas jij goed bij het profiel dat wij zoeken voor onze hostesses en heb jij de ambitie een hostess te worden? Woon jij in de buurt van Taets? Dan ben jij misschien wel diegene waar wij naar op zoek zijn. Schrijf je snel in zodat wij eventueel met jou aan de slag kunnen op Taets!
Woon jij niet in de buurt van Taets? Dat maakt niet uit! Onze hostessen staan namelijk op meerdere beurzen verspreid over heel Nederland. Hierdoor is het mogelijk dat jij op een beurs komt te staan die wel bij jou in de buurt wordt gehouden. Meld je hiervoor aan via onze website!

Hostess boeken voor Taets?

Staat u samen met uw bedrijf in de evenementenhal Taets? En bent u op zoek naar hostessen die uw bedrijf kunnen promoten en vertegenwoordigen? Dan zijn onze hostessen erg geschikt voor deze job! Neem vrijblijvend contact op om meer informatie te krijgen over onze hosts en hostessen. Onze hostessen kunnen namelijk de aanwezigheid van uw bedrijf op een beurs nog effectiever maken. Doordat onze hostessen ervaren zijn en goed kunnen promoten, wordt uw bedrijf nog bekender en krijgt het een goed imago.