Circuit Park Zandvoort

Heeft u of orgainseert u binnenkort op het Circuit Park in Zandvoort een event? HostessModels heeft de beste hostessen die ervoor dat uw evenement slaagt. Onze hostessen zijn professioneel en stellen de behoeften van de bezoekers altijd voorop. Niet alleen kunnen onze hostessen voor u werken op het Circuit Park in Zandvoort, wij staan namelijk op heel veel verschillende beurzen en evenementen in Nederland en in het buitenland.

Naast hostessen heeft HostessModels ook Grid Girls ofwel pitspoezen. Dit zijn meisjes die bij de pit stop staan tijdens wedstrijden om de racers te ontvangen. Hier kunnen zij reclame maken voor eventuele sponsors of kunnen ze bijvoorbeeld een paraplu vasthouden voor de racers.

Hostess nodig voor op het Circuit Park in Zandvoort?

Is uw bedrijf op zoek naar professionele hostessen? Neem dan contact op met HostessModels zodat wij deze behoefte voor u kunnen vervullen! Wanneer u contact met ons hebt opgenomen, zorgen wij dat wij hostessen gaan selecteren die aan uw wensen voldoen. Hierna wordt de beschikbaarheid van de hostessen gecheckt waarna u de definitieve selectie kan maken.

Hostess in of rondom zandvoort?

Zie jij het wel zitten om te werken op de gaafste locaties in Nederland? Dit is mogelijk als hostess bij HostessModels! Wij bieden onze hostessen aan om te staan op de gaafste beurzen of evenementen. Heb jij interesse om hostess te worden? Meld je dan zo snel mogelijk aan en wie weet wordt jij wel onderdeel van de HostessModels crew.