WFC Amstedam

Staat u binnenkort in het World Fashion Center in Amsterdam op een van de evenementen of beurzen die daar worden georganiseerd? Dan heeft u waarschijnlijk hostessen nodig die uw bedrijf bij uw stand kunnen vertegenwoordigen. Hostessen hebben de functie om uw bezoekers te woord te staan over bijvoorbeeld wat het bedrijf allemaal doet. Daarnaast hebben hostessen de taak om het aanspreekpunt van uw bedrijf te zijn voor de bezoekers tijdens het evenement. De hostessen van HostessModels zijn zeer spontaan, professioneel en proactief. Zij hebben alle eigenschappen die ervoor zorgen dat de bezoekers zich op hun gemak voelen en met een goed gevoel uw stand verlaten.

Hostessen voor in WFC Amsterdam?

Heeft u interesse in een of of meer hostessen van HostessModels? Neem dan contact op! Nadat wij uw aanvraag hebben binnengekregen gaan wij hostessen selecteren en hiervan de bischikbaarheid controleren. Na deze controle blijven alleen de hostessen over die echt op die ene dag of dagen kunnen. Hier kunt u dan de laatste selectie uit maken. Hierbij kunt u dus de hostessen kiezen die u het beste bij het evenement en uw bedrijf vind passen. Hierna wordt de officiële boeking bevestigd en is het selectieproces afgelopen.

Hostess worden?

Ben jij een hostess of heb jij de droom om een hostess te worden? Ben jij klantvriendelijk en kun jij jezelf representatief opstellen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wordt een deel van een gezellige groep hostessen en leer zo veel over het staan als hostess!